Min Blogg

Torsdagen 24 Januari 2013

Hejsan!

 

Nu har min fina Onja fått sina små söta bebisar! Efter en lång och vaken natt till onsdagen så föddes de små med början kl 10:30 på onsdag förmiddag och den sista föddes kl 14:30. Som det ser ut nu så är det 1 röd el. cremefärgad kille, 1 blå kille och ev är de 2 svart tabby tjejer, lite osäkert ang. könen men mer info kommer Vinkar.

De hade bra vikter och det verkade som om Onja hade rätt lätta födslar, jag var med henne och hon var såå duktig.... Det enda som var lite oroligt var att 1 moderkaka inte kom ut som jag såg iallafall, om den nu inte kommit inatt och hon ätit upp den som de oftast gör... Men jag får hålla koll på henne så hon inte blir dålig.

Men hon har redean varit uppe på toa och även ätit mat och druckit och natten har varit lugn i bo-lådan och alla verkar nöjda Cool.

Bilder kommer snart!

Har lite nya Planer på *G*, ev kommer det flytta in en otroligt söt liten Brun Mitted Ragdoll tjej framöver, mer info kommer när det är klart ! 

Nej nu ska jag ta och gå och släppa ut dotterns hästar, hon är inte hemma nu, men kommer i eftermiddag så jag lovade att släppa ut dem nu på morgonen, gubben får bära vatten för det är lite bökigt för en annan, men hästarna springer ju ut själva så det är bara att stänga efter dem. Vi har -16 grader, är såå trött på denna jäkla kylan!

Brr, ja bara att släppa det varma goa täcket och ta sig upp.....

Ha en fin dag alla.

Kram Hjärta