Min Blogg

Onsdagen 2 Januari 2013

Hejsan!

Ja God fortsättning på det Nya Året nu alla vänner! Hoppas att det blev en bra Nyårsafton för er alla!

Vi hade en lugn och trevlig Nyår med goda vänner och god mat. Jag är/var ju så himla förkyld så det var väääldigt lugnt...

Idag är första dagen som jag känner att det börjar bli bättre, inte bra på långa vägar, men det går åt rätt håll Cool.

Det är molnigt och fuktigt ute, är ett par plusgrader och det har gått hårt åt snön, men så skönt att bli av med halkan som varit.

Tyvärr blir ju hunden Bella mycket skitigare när hon varit ute, och det syns ju inne på golven, men det får vi ta. Bättre än att ramla på isen.

Onja ska ju vara inne i vecka 6 i sin dräktighet nu och jag hoppas att det kommer gå bra hela vägen, så slutet på v4 ska de små titta ut. Hon är inte jättetjock så det kanske bara finns 1 liten därinne, hoppas ju på 2 minst för då har de mycket roligare tillsammans när de växer upp.

Just nu ligger hon på rygg med tassarna och magen i vädret, hon sover och verkar nöjd med livet. Jag har alla mina 3 tjejer sovande jämte mig i sängen. Såå mysiga.

Snart kommer dottern och hennes pojkvän hem igen, de är ju uppe i Sälen och har det mysigt, åker Snowboard och har semester Cool. Hoppas de har haft bra väder i backarna. Men det ska bli skönt när de kommer hem igen, det är alldeles för tyst här hemma.....

Nä nu ska jag ta tag i dagens bestyr. Ha en bra dag alla!

Kram Monica