Min Blogg

1 Oktober 2012

Hej!

Ja nu är det ny månad, 1 Oktober, tiden går så fort, även om jag kan tycka att det går sakta med läkningen med min fot. Idag är det riktig höst ute, så det positiva är väl att jag får krypa ner under filten och kolla på film med mina goa kissekatter jämte mig Cool.

Fick en kallelse på ännu ett återbesök till min opererande läkare, så nästa vecka ska jag tillbaka och han ska se hur foten verkar.

Den gör ont ännu, ibland lite bättre, men ibland lite sämre. Brukar kunna sova men inatt vaknade jag en gång i timman och det sprängde riktigt i den opererade foten. Vet inte vad det är som gör det, men då är det bara att ta tången som jag har och försöka rucka lite på gipset, lindade av en av lindorna för att det inte ska sitta åt så mycket, men det ger sig väl snart hoppas jag.

Ja vad händer idag? Inte mycket, får väl vänta på att gubben kommer hem från jobbet så vi kan fixa lite middag, blir mest en macka då och då när jag är själv, det duger. Jag har ju svårt att få fram saker när jag hoppar på kryckorna, händerna är ju liksom redan fulla...

Ha en bra dag alla!

Kram Hjärta