Min Blogg

Min Blogg 2012

Hejsan!

Nu har jag raderat min gamla Blogg för det har inte funkat att skriva här på evigheter, har bara stått och tuggat utan resultat, så nu gör jag ett nytt försök att starta om denna lilla BLOGG.

Här hemma går allt sin gilla gång. Jobbade sista passet igår nu för ett tag, för på söndag eftermiddag läggs jag in på lasarettet för att förberedas inför operation på måndag. Ska ju göra ett försök att förbättra min droppfot, den är ju förlamad och hänger som en tung sten, jobbigt att släpa på den och måste ju alltid ha min fotskena. Nu har de ju börjat med en ny operation som gör att de flyttar senor från vaden till framsidan av smalbenet och ner i foten för att på något vis "hänga Upp" foten så jag ej ska snubbla så mycket på den. Ibland lyckas det ok, ibland mindre bra, men det måste vara värt ett försök. Får gå med gips och kryckor i 6-8 veckor för att sedan få ha skena ytterligare några månader, men ska ev kunna slippa den mer framåt våren, hoppas kan man ju!

Men innan dess nu så får man ju passa på att göra det som blir svårt ett bra tag framöver. Så ikväll ska jag och gubben gå på bio, vi ska se Snabba Cash 2, hoppas den är bra! I morgon ska vi på kalas hos min bror för hans son har precis fyllt 10 år! Stooora killen redan!

På söndag ska jag fixa till min ögonfransförlängning som jag testat ett par gånger, det är en super go och duktig tjej som heter Lindha som jobbar med bl a det. Så smidigt, jag som nästan alltid målar mig med mascara för jag är så ljus behöver ju inte det på 6-7 veckor när Lindha fixat detta, värt varenda krona! Lite lyx behöver jag allt i mitt liv Cool.

Ja sedan på söndag innan jag måste till lasarettet för inläggning så ska jag följa med dottern när hon ska tävla med en av sina hästar. De ska starta i 1m och 1.10. De tävlade förra helgen i Gränna och då vann de! Superduktiga var de! Första klassen gick de dubbelnolla och i andra så gjorde de det igen och vann, jätteskoj! Fina Wesley hoppade kanon!

Mina kattflickor mår bara bra! Miss Li och Isora har varit på dejt, MEN jag tror dock inte det tog sig denna gång, tyvärr..... men det blir ju fler tillfällen. Får kolla när de löper framöver. Onja min Maine Coon har bara varit hemma några dagar så där vet jag inte alls hur det gick, hoppas hoppas dock det tagit sig. Hon har dejtat en underbar stooor svart kille med ett supermysigt temperament, så vacker! Så nu håller jag tummarna! Vore ju kul om någon av dem fick några bebisar framöver, det är det roligaste och mysigaste som finns, jag älskar det! Bästa perioden i mitt liv när jag får rå om dessa underbara bebisar i 12 veckor.

Ja Bella, My´s Rottweilertjej fyller 2 år om några dagar! Hon är en stadig bit på 45 kg som älskar alla människor! Hon vet inte hur väl hon vill, men hemma på gården vaktar hon innanför staketet så där gör hon sitt jobb. Precis som det ska vara.

Nä nu måste jag göra mig i ordning för vi ska snart iväg en runda, men ha det underbart alla vänner och nu ska det bli Bloggande med mer täta intervaller Vinkar.

Kram Monica Hjärta