Min Blogg

Måndagen 22 April 2013

Hejsan!

 

Ja så har då denna tiden som jag inte velat tänka på nu kommit, mina älskade kissungar som Onja fick den 23/1-13 har nu flyttat till sina nya hem..... De har flyttat i helgen som varit nu, alla förutom min lilla Ice, för hon ska få stanna kvar Hjärta.

Det har gått bra, men jag har varit väldigt ledsen, saknar de små något enormt.... Min absolut mest saknade kull, och det beror på allt som hände när de bara var 4 dagar gamla, när mamma Onja blev riktigt sjuk, och jag och familjen fick agera extra mammor åt de små..... Men mamma Onja piggnade till och bebisarna växte upp till stora, trygga, fina och helt underbara kattungar som nu vid 12 veckors ålder har flyttat till sina nya familjer där de förhoppningsvis kommer att få det helt underbart!

 

Onja blev ju kastrerad under sin sjukdomstid, så detta var ju bara hennes 2:a och nu då sista kull.... tråkigt, men det viktigaste är ju att hon blev frisk igen, och idagf mår hon jättebra och har återhämtat sig fint.... min stora fina tjej!

Jag har ju även min nya supergoa tjej Dagny, min nya lilla Ragdoll, hon är så himla fin och go.

Hon ska få bli min nya lilla avelstjej när även Isora ska få bli kastrat efter sommaren. Lilla Ice ska ju om allt går bra få bli mamma Onja´s nya lilla efterträdare när den tiden kommer Cool.

Jag ska till Värnamo den 4 maj och ställa ut både Dagny och Ice, hoppas de tycker det är ok mina små trollungar.

Idag ska jag jobba eftermiddag/kväll så det har varit lugnt här hemma. Har tvättat lite och lagat lite mat, idag fick det bli lasagne.

Har så jäkla ont i min fot idag, den värker både i hälsenan och runt tårna, men men det ger sig kanske lite snart,,,, hoppas går ju...

Just  nu ligger mina 4 tjejer (kattfröknar) och sover på sängarna, de har varit ute i kattgården lite idag och kollat in läget, till och med lilla Ice var ute en liten stund. Dagny älskar att vara ute i kattgården, det är såå spännande, men idag var det kallare igen.... Vill ha sooool!!!!

Nä nu ska jag fixa iordning lite innan det är dax att ge sig iväg till jobbet...

Ha en fin dag alla vänner!

Kram Hjärta