Min Blogg

Fredagen 12 April 2013

Hejsan!

Idag är det fredag och jag har en Ledig dag. Ska åka till Örserum, en liten by tror jag, jag har tydligen vunnit ett prydnads Hjärta att hänga Cool. Är ju en bit att åka, men det kan ju vara kul att se vad hon har för fint i sin lilla butik.

Men jag har fått på sommardäcken och idag SNÖAR det igen!!! Urk.... Blir att köra lugnt så man inte hamnar i diket....Jag och Bella får ta oss en tur.

Var uppe tidigt idag, gjorde rent hos kissarna i deras toaletter, sopa upp sanden de alltid skvätter ut och fyllt på med ny god mat åt alla djuren. Men sedan kröp jag faktiskt ner en stund i sängen igen. Men inte behövde jag vara ensam, utan jag har just nu Isora, Amazon, Pansar och Athena hos mig, de sover så gott.... Myyyys Hjärta.

Men usch, om man får säga så,,,, snart är det dax för de små älsklingarna att flytta, de kommer säkert få det jättebra, men jag kommer sakna dem sååå  Krossat hjärta......... Som jag sagt innan, denna kullen har kommit mig så nära, det gör så ont bara jag tänker tanken på att behöva lämna dem, men jag måste ju det....... men jag har ju verkligen fått vara deras livlina i många veckor, dygnet runt, när jag matade dem små som de var....många vakennätter med att värma mjölkersättning, dygnet runt, såå jobbigt att inte få sova, men värt varenda minut...... nu är de 5 st underbara, sociala, pigga, stora, självständiga, trygga och helt fantastiska kattungar!!!

En vacker kull, de kommer bli kanonfina som vuxna....

De leker mest hela dagarna, förutom när de sover och äter förstås. Även min lilla Ragdolltjej Dagny som är 5 veckor äldre har blivit som ett syskon hos dem, de är så roliga att titta på, inte en tråkig stund.....

Både Isora och Onja putsar och myser med dem, de hjälps åt med att tvätta och gosa med dem, härligt att se.....

Kommer bli såå tomt när de flyttar, men som tur är så har jag ju fina Dagny och så ska ju lilla sötnosen Ice få stanna här hemma....

Måste ju ha en fertil Maine Coon tjej här hemma nu när Onja är en lycklig kastrat.

Hon är så himla fin och go denna lilla Ice, så lik sin mormor i färgen, Blå Solid som den heter. Kommer bli jättefin.

Har ju anmält Dagny och Ice till Kattutställningen i Värnamo den 4 maj-13, ska bli kul, även att de är så små ska det bli kul att komma iväg, får hoppas de tycker detsamma, men de har ju varandra så det kommer säkert gå bra, de är så trygga och coola bägge 2 tjejernaHjärta.

Nä nu måste jag ta tag i livet, upp och hoppa, men det är svårt att slita sig från dessa godingar som just nu använder mig som sovplats Ler..... Just nu är hela klanen samlad i sängen, mysfaktor HÖG!!! Nämns knappt flytta på mig.

Ha en fin dag alla vänner!

Ps och ni som INTE tycker om mina inlägg och vad jag skriver, till er säger jag bara, LÅT BLI OCH LÄS, det är valfritt, men som tur är ni inte många surmuppar utan ni är jättefina medmänniskor!!!

Kram Kram Hjärta