Min Blogg

Onsdagen 3 April 2013

Hejsan!

En ny dag, solen skiner men det är kallt ute... Jag och kissungarna ligger kvar och myser i sängen fortfarande, kl är 8 och snart är det dax att ta tag i dagens bestyr.... som att fota Gladiator-kullen som är 10 veckor idag!!! Fy vad fort dessa veckor går, bara 2 veckor lite drygt kvar innan mina små älsklingar ska lämna mig för att flytta till sina nya fina hem, men som sagt min lilla vackra Ice ska ju få stanna kvar här hemma Cool.

Jag har ju anmält henne och lilla Dagny till utställning i Värnamo den 4 maj-13, ska bli skoj att se vad de säger om det. Kom ju på att jag anmält dem till att dela bur, så det blir ju en dubbelbur och smarta jag har ju inget dubbelt burskynke som man måste ha, så nu blir det till att sy nytt!!!

Får nog ta tag i detta snarast! Tänkte ju att de skulle få dela bur så blir det ju en trygghet för bägge 2, första gången kan ju vara lite läskigt och då kan det vara skönt att få vara 2 Cool.

 

Igår var jag en runda i Jönköping, fixade lite födelsedagspresenter till min bror och brorsdotter, de har ju fyllt år och har inte hunnit träffa dem just då, men i helgen kommer vi ses.

Var även uppe och hälsade på sonen och min Miss Li, de verkar trivas ihop som tur är, lite sällskap åt varandra.

Vi käkade lite, tog med pizza upp och så fikade vi lite med innan jag åkte hem och tog hand om mina kissar hemma.

Idag blir det att fota kissungarna och hinner jag så lägger jag in bilderna på fm annars får det bli senare....

Ska ju jobba i eftermiddag/kväll oxå.... Börjar arbetsdagen med ett personalmöte....

 

Funderar på varför min Onja sjunger lite, hon är ju kastrerad och ska ju då inte löpa, men sjunger gör hon, hmmm......hoppas det stannar med lite skönsång så hon inte börjar markera oxå, hon bör inte löpa alls igentligen..... Blinkar

 

Ha en fin dag alla!

Kram Monica Hjärta