Min Blogg

Onsdagen 27 Mars 2013

Hejsan!

Onsdag redan , klockan är inte mycket men jag är vaken och ligger fortfarande kvar och myser med mina kissungar i sängen. De är verkligen underbara, Älskar dem alla såå, kommer bli jobbigt att skiljas från dem när den dagen kommer och den närmar sig..... De är redan 9 veckor idag!

 

Igår hade jag besök av 2 kvinnor/vänner. Den ena av dem köpte min lilla Ragdoll-kille S*Harley Niva´s Snickers för drygt ett par år sedan, och nu har hon även fastnat för min lilla vackra bebis Amazon! Så nu kommer hon ha 2 S*Harley Niva´s katter hemma fast av olika raser, nu kommer det snart en liten Maine Coon tjej oxå!

Vi hade några trevliga timmar med mycket prat, fika, gos och ja precis som det ska vara, och Bella var oxå glad för den andra kvinnan var en riktig hundmänniska och tyckte om Bella och det var ömsesidigt Hjärta.

Det känns jättebra att lilla Amazon bara ska behöva flytta drygt 3 mil härifrån, då kommer jag kunna hälsa på henne och det ser jag fram mot....

Hon kommer få det jättebra, och sedan får hon ju 2 kompisar med min fd Lilla Snickers som idag heter Buddha Vinkar, och hennes andra Skogistjej Tussan.

 

Har planer på att spara min lilla Blå, Ice, hon ska nog få bli mamma Onja´s efterträdare i Avel när den dagen är kommen, eftersom Onja är kastrerad idag och bara får vara vår mysiga stora gosiga familjemedlem Cool.

Nu är det faktiskt bara vackra Athena kvar Till Salu! De andra 3 är Tingade till fina hem och det känns jättebra att de ska få bo just där hos dessa trevliga människor, en uppfödares förmån, att få välja bland alla intressenter och faktiskt få säga NEJ om det inte känns Okey..... Men nu känns det bara bra i Hjärta.

 

Min lilla Blå Ice och Dagny skulle ju faktiskt oxå få väldigt roligt ihop, det skiljer ju bara 5 veckor på dem i ålder och de leker så bra ihop alla 6 här hemma, Dagny har kommit in i flocken jättebra, en otroligt trygg cool och supergoo tjej som jag älskar jättemycket allaredan!

Har aldrig varit med om maken till liten katt att spinna HÖGT! Hon är äve en riktig lurvboll, så himla söt, mild och go Hjärta.

Just nu ligger hon ca 1 cm från näsan på mig, vääldigt lätt att skriva här just nu....

Mina andra busungar har varit inne och busat runt i sängen och hunnit mysa lite med, men just nu är det full rulle efter nattens sömn så nu är de som ett skock duracellkaniner som busar i hela huset! Men de brukar komma hit sen och hoppa upp i sängen och vilja krypa intill nära nära......

 

Idag ska jag försöka fota mina 9 veckors bebisar! Kommer lägga ut bilderna här på hemsidan så fort jag hinner.

Sedan blir det jobb i eftermiddag/kväll..... och Bellabus ska få åka och leka med sin kompis Jazztin hos mina föräldrar under tiden jag jobbar...

Dottern är hemma och läser till tentan så det finns lite sällskap här hemma med för de små och så är ju gubben hemma i eftermiddag så då kan de busa och mysa med honom med Cool.

 

Nä upp och ta tag i livet....mycket som ska hinnas med innan jag måste åka...

Ha en fin dag alla!

Kram Hjärta