Min Blogg

Måndagen den 18 Mars 2013

Hejsan!

Oj vad längesedan jag var inne här nu, men tiden går såå fort, och jag har verkligen haft fullt upp.....

Mina älskade Maine Coon kattungar har redan hunnit bli 7 veckor drygt! De växer så det knakar och mår så gott och är helt underbara!

Nu är ju äntligen den "jobbiga" tiden över med dygnet runt matningar eftersom Onja inte kunde ta hand om dem när hon blev akut sjuk, men idag lever hon med sina små som om inget hade hänt. Hon putsar, tvättar dem, fostrar dem och mår allmänt gott!

 

De små trollen äter bra, 4 av dem föredrar just nu burkmat och rå nötfärs, medans Ice tycker torrfoder är godare. Men det viktiga är att de ökar i vikt och mår gott, och det gör de allihopa.

Har idag lagt in nya 7 veckors bilder på de små, gå gärna in och titta under Gladiator-kullen!!!

Det är ett gäng supergoa, busiga, harmoniska, sociala och helt underbara kissungar. Märks tydligt tycker jag att de verkligen haft mänsklig kontakt från tidig ålder, de är mycket mer så de tyr sig till oss människor och har gjort så hela tiden.

Det kommer bli så himla svårt att skiljas från denna lite speciella kull, de står mig extra varmt om hjärat pg a att jag och min familj fått bli deras matmödrar när nu inte Onja kunde mata dem mer än de första 4 viktiga dygnen, som jag är väldigt tacksam att hon kunde.... sedan tog vi människor över..Min älskade ragdolltjej S*Harley Niva´s Miss Li Paw har idag flyttat till min älskade son som bor ca 2,5 mil härifrån. Hon ska få bli kastrat och få bli hans mysfis och få bo i lugn och ro. Hon och vår hund Bella är ju inte riktigt goa vänner, de är lite oense om man säger så, så för allas skull så trivs de nog bäst på varsitt håll...men han bor ju inte långt bort så jag kan åka dit och gosa så ofta jag vill och hinner. Coolnä nu är det sovdax!

Kram Hjärta